EL - Micov razbio manekene!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Micov razbio 'manekene'!

Srpski internacionalac Vladimir Micov prikazao je sjajnu partiju u trijumfu Galatasaraja nad EA7 Olimpijom iz Milana.

Košarkaši Galatasaraja upisali su četvrti ovosezonski trijumf u Evroligi, pošto su na domaćem terenu dobili EA7 Olimpiju iz Milana, predvođeni našim Vladimirom Micovim.

Galatasaraj je slavio rezultatom 83:80 (21:15, 22:17, 19:27, 21:21) u vrlo uzbudljivom susretu koji je lako mogao da bude završen trijumfom gostujućeg sastava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ekipa Ergina Atamana stigla je na dva minuta pre kraja do pet poena prednosti i poseda lopte, ali je posle dva propuštena napada bila kažnjena pa je Olimpija stigla do rezultatskog egala.

Pedeset sekundi pre kraja utakmice rezultat je bio izjednačen (77:77) a onda je na scenu stupio naš Vladimir Micov koji je sa četiri poena, defanzivnim skokom i iznuđenim prekršajem rešio pitanje pobednika.

Srbin iz redova turskog kluba bio je najefikasniji pojedinac na utakmici sa 23 poena (1/4 za dva, 5/8 za tri), 6 skokova i 3 asistencije, a pratio ga je bivši košarkaš Crvene zvezde Blejk Šilb koji je pored 17 poena upisao po 5 skokova i asistencija.

U ekipi Jasmina Repeše istakao se Rakim Sanders sa 18 poena, dok je naš Miroslav Raduljica postiga 12 poena i upisao 6 skokova za 19 minuta na parketu. Milan Mačvan je propustio i večerašnji meč.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Turci slave Srbina: Micov junak istanbulske drame!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2016

Košarkaši Galatasaraja pobedili su ekipu Armanija u ekstra uzbudljivoj utakmici 12. kola Evrolige, rezultatom 83:80 i tako upisali četvrti tirjumf u elitnom takmičenju...Najzaslužniji za uspeh tima Ergina Atama bio je srpski internacionalac Vladimir Micov sa 23 poena i pet ubačenih trojki (indeks...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.