EK - Srbi zapaženi, Valensija ne prašta

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Srbi zapaženi, Valensija ne prašta

Srpski košarkaški internacionalci imali su zapažene učinke na mečevima drugog kola Last 32 faze Evrokupa. Valensija nastavila niz na gostovanju Oldenburgu.

Pisali smo u utorak da su srpski internacionalci odlično otvorili drugo kolo Last 32 faze Evrokupa, pa nije bilo razloga da u istom maniru ne nastave i na večerašnjim utakmicama.

Ranije danas Dragan Milosavljević je prikazao sjajnu partiju u porazu Albe od Neptunasa a zapažena izdanja zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su i sledeći igrači.

Zelena Gora je na domaćem terenu poražena od Venecije rezultatom 92:83 ali je Dejan Borovnjak postigao 10 poena, ostvario 6 skokova i zabeležio 2 asistencije za poraženi tim.

Ekipa Svetislava Pešića savladala je Ulm rezultatom 83:69 uz solidnu partiju Duška Savanovića koji je postigao 9 poena, upisao 6 skokova, 2 ukradene lopte i 3 asistencije.

Gotovo identičan učinak kao Savanović ostvario je i prvotimac Oldenburga Nemanja Aleksandrov koji je u porazu od Valensije ubacio 9 poena i uhvatio 5 lopti.

Kaznena ekspedicija sa istoka Španije slavila je na gostovanju Oldenburgu rezultatom 108:89 a Vladimir Lučić je upisao 11 poena, 4 skoka i asistenciju.

Saragosa je na domaćem terenu deklasirala Solnok rezultatom 88:60 a Srbi su i na ovoj utakmici bili zapaženi. Stevan Jelovac je za domaće postigao 11 poena, upisao 6 skokova i 2 asistencije, dok je ubedljivo najbolji pojedinac u poraženom sastavu bio Strahinja Milošević sa 20 poena i 3 skoka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EVROKUP: Favoriti uglavnom po planu, Milosavljević nedovoljan za pobedu Albe

Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2016, 00:14

Širom Evrope odigrani su mečevi 2. kola druge faze Evrokupa.. . Berlinska Alba, koju sa klupe vodi srpski stručnjak Saša Obradović, izgubila je meč u Litvaniji od ekipe Neptunasa rezultatom 73:65, a u nemačkoj ekipi se istakao bivši košarkaš Partizana Dragan Milosavljević sa ubačenih 16 poena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.