Džajić: Šokirale su me ovacije na Marakani

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Šokirale su me ovacije na "Marakani"

Najbolji igrač u istoriji srpskog fudbala i bivši predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić, kaže da je uoči revanš meča četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koji su crveno-beli igrali protiv Slavije iz Praga, doživeo jedan od najlepših trenutaka u bogatoj karijeri! U intervjuu za "Press" jedan od najvećih funkcionera u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba tvrdi da mu je trebalo dobrih 60 minuta da se oporavi posle nezapamćenih ovacija koje je dobio nakon što je zvaničan spiker obavestio 40.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić: "Ovacije na Marakani, jedan od najlepših trenutaka u životu"

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2009

Navijači Zvezde pokazali šta misle o Džajući. Ovacije koje je dobio ga šokirale ali predstavljaju njegovu veliku pobedu, i dokaz koliko zvezdaši cene ono što je uradio u karijeri. Zvezdi na raspolaganju, čim reši svoje privatne probleme.

Nastavak na Sportske.net...

Narod me odbranio

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2009

BivŠi predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić doživeo je ovacije pred početak utakmice „crveno-belih“ i praške Slavije. Ceo stadion skandirao je legendi kluba, koji je u razgovoru za Kurir i Glas javnosti rekao da je bio veoma dirnut i sve to doživeo kao veliku moralnu pobedu za sve ono što...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.