Dva fudbalera napustila Kamp Nou!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva fudbalera napustila "Kamp Nou"!

Manje od nedelju dana pre kraja prelaznog roka Barselona je ostala bez dva igrača.

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Barselona je objavljeno da je desni bek Daglas napustio i ekipu i da će se pridružiti Real Sportingu iz Hihona. Barsa na ime transfera neće dobiti nikakvo obeštećenje.

Dakle, Daglas će ostati u Primeri, samo će u redovima Sportinga sigurno dobiti veću minutažu nego na "Kamp Nou".

Brazilac je u redove "Blaugrane" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao pretprošle sezone iz Sao Paula, a do danas je upisao svega osam nastupa za prvi tim.

Debitovao je protiv Malage septembra 2014. godine, a kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, sa Barsom je osvojio i osam trofeja.

Drugi fudbaler koji je napistio redove Barselone je Segi Samper, koji će u narednoj sezoni igrati na pozajmici u Granadi, objavljeno je na zvaničnoj stranici kluba iz Katalonije.

Samper je prvi fudbaler koji je prošao sve omladinske selekcije Barse i potom zaigrao za prvi tim. Tri sezone je igrao za Barsu B, za koji je nastupio u 103 navrata da bi na kraju postao i kapiten rezervnog tima.

Zahvaljujući dobrim nastupima počeo je da dobija priliku i u prvom timu. Debitovao je pod Luisom Enrikeom u meču Lige Šampiona protiv APOEL-a.

Do tada je odigrao 12 utakmica u dresu "Blaugrane".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I ofanzivac na "Krejven Kotidžu"

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016

Sprema uprava Jokanoviću tim po njegovom ukusu, sada je stigao i produkt škole PSŽ-a!..Na zvaničnom sajtu Fulama je objavljeno da je Niskens Kebano novi fudbaler ovog kluba...Kebano je parafirao trogodišnju saradnju sa novim klubom, dok u ugovoru stoji opcija po kojoj saradnja može da se produži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.