I ofanzivac na Krejven Kotidžu

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ofanzivac na "Krejven Kotidžu"

Sprema uprava Jokanoviću tim po njegovom ukusu, sada je stigao i produkt škole PSŽ-a!

Na zvaničnom sajtu Fulama je objavljeno da je Niskens Kebano novi fudbaler ovog kluba.

Kebano je parafirao trogodišnju saradnju sa novim klubom, dok u ugovoru stoji opcija po kojoj saradnja može da se produži na još 12 meseci.

Dolazi iz Genka, za koji je minule sezone odigrao 16 utakmica u Jupiler ligi.

Pre toga je igrao dve sezona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Šarleroa, za koji je nastupio 77 puta, a godinu dana je igrao i u Kaenu kao pozajmljen fudbaler Pari Sen Žermena.

Produkt je škole "Svetaca", a za prvi tim je odigrao svega osam zvaničnih mečeva.

Iako je prošao sve omladinske selekcije Francuske, ipak nastupa za selekciju Demokratske Republike Kongo, za koju je do sada odigrao osam utakmica.

Foto: fulhamfc.com

Pisali smo i o vezisti Seltika koji će se uskoro priključiti ekipi Slaviše Jokanovića, a više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSV doveo igrača Mančester Sitija!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016

Rešeni su u Ajndhovenu da se dobro spreme za izazove koji ih čekaju u Ligi Šampiona ove godine...Mladi Ukrajinac Oleksandr Zinčenko, naredne sezone će igrati na pozajmici u redovima PSV Ajdhovena obavljeno je na zvaničnoj stranici Mančester Sitija, kao i na stranici holandske ekipe...Zinčenko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.