Drulović: Da opravdam poverenje

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Feb.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Da opravdam poverenje

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da se nada da će opravdati poverenje koje mu je ukazano i dodao da želi da napravi dobar rezultat u prijateljskom meču sa Irskom.
– Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim, to je istovremeno i velika obaveza. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu – rekao je Drulović Tanjugu.
On smatra da Srbija može da napravi dobar rezultat, s obzirom da ima brojne fudbalere koji u poslednje vreme u najjacim ligama Evrope prikazuju odlične partije.
– Pratim nastupe naših internacionalaca i veoma sam zadovoljan viđenim, ali i u našoj Superligi ima reprezentativnog potencijala - zaključio je novoimenovani selektor.
Utakmica između Irske i Srbije igra se 5. marta u Dablinu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drulović: Želim da opravdam poverenje, i u Superligi ima potencijala za selekciju

Izvor: Blic, 15.Feb.2014

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da se nada da će opravdati poverenje koje mu je ukazano i dodao da želi da napravi dobar rezultat u prijateljskom meču sa Irskom..."Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim,...

Nastavak na Blic...

DRULOVIĆ: Želim da opravdam poverenje!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2014

- Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu - rekao je vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Drulović: Ima igrača za reprezentaciju i u našoj ligi!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2014

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da se nada da će opravdati poverenje koje mu je ukazano i dodao da želi da napravi dobar rezultat u prijateljskom meču sa Irskom. "Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.