Drulović: Želim da opravdam poverenje

Izvor: Press, 15.Feb.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Želim da opravdam poverenje

"Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim, to je istovremeno i velika obaveza. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu", rekao je Drulović Tanjugu.
On smatra da Srbija može da napravi dobar rezultat, s obzirom da ima brojne fudbalere koji u poslednje vreme u najjacim ligama Evrope prikazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odlične partije.

"Pratim nastupe naših internacionalaca i veoma sam zadovoljan viđenim, ali i u našoj Superligi ima reprezentativnog potencijala", zaključio je novoimenovani selektor.
Utakmica između Irske i Srbije igra se 5. marta u Dablinu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.