Dosta im je svega - Splitska Torcida blokirala ulaz u Zagreb, i to na kakav način!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta im je svega - Splitska ''Torcida'' blokirala ulaz u Zagreb, i to na kakav način!

Zakuvava se atmosfera u glavnom gradu Hrvatske pred današnji derbi izmđu Dinama i Hajduka.

Utakmica najvećih hrvatskih rivala igra se danas od 15 časova na Maksimiru, u okviru 29. kola tamošnjeg prvenstva, a navijači splitskog Hajduka našli su novi način da izraze svoje nezadovoljstvo stanjem u hrvatskom fudbalu i naprave svojevrsnu uvertiru pred današnji dvoboj.

Naime, pripadnici ''Torcide'' su na utakmicu krenuli svojim automobilima, što je bio način da ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popodneva izazovu velike gužve na ulazu u Zagreb.

Naimem, kako prenose hrvatski mediji, Splićani su izazvali blokadu tako što su putarinu plaćali najsitnijim, kovanim novčanicama - lipama!

"Torcida je danas još jednom ukazala na probleme i nepravilnosti u hrvatskom fudbalu. Pasivnost onih koji mogu rešiti ovaj problem znači da podržavaju ovakav HNS i ljude koji trenutno vode hrvatski  fudbal, a to je situacija s kojom se Torcida i navijači Hajduka ne mogu pomiriti.

Dosta nam je praznih obećanja lokalnih i svih drugih političara koje možemo čuti pred svake izbore. To nas više ne zanima i ne zadovoljava", rekao je za Dalmatinski portal predstavnik Torcide Damir Gruić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači novčićima blokirali ulaz u Zagreb!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017

Uoči najvećeg hrvatskog derbija na stadionu Maksimir u Zagrebu, navijači splitskog "Hajduka" su na neobičan način protestovali zbog stanja u hrvatskom fudbalu...Foto: EuroFootball/Guliver/Getty Images..Nekoliko sati uoči utakmice navijači "Hajduka" stvorili su veliku gužvu na ulazu u Zagreb nakon...

Nastavak na Mondo...

Provokacija Torcide na Maksimiru zbog Delija

Izvor: B92, 22.Apr.2017

Navijači Hajduka iz Splita provocirali su pristalice Dinama Bed Blu Bojse, ali i pristalice Crvene zvezde, Delije...U hrvatskom derbijuu Splićani su savladali Dinamo sa 2:0 i posle devet godina slavili na Maksimiru...Kako prenose hrvatski mediji, navijačke grupeTorcida i Bed blu bojsi obeležili su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.