Dortmund izvukao bod u nadoknadi, ubedljiv poraz Leverkuzena

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund izvukao bod u nadoknadi, ubedljiv poraz Leverkuzena

Foland častio svoje u porazu Leverkuzena, Borusija jedva do boda, Volfsburg i dalje očajan.

Borusija Dortmund je zabeležila novi kiks, ali na kraju može da bude zadovoljna i osvojenim bodom. Ingolštat je vodio sa 2:0 i 3:1, ali su Ramos i Pulišić doneli bod gostima - 3:3.

Domaći su šokirali tim Tomasa Tuhela na samom početku i do 25. minuta već imali dva gola prednosti. Već u šestom minutu, Kohen je iskoristio asistenciju Satnera, da bi u 24. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << isti igrač bio asistent, a streac Lezkano.

Obemajng je vratio Dortmund u život golom u 59. minutu, ali je posle samo minut igre, Lezkano svojim drugim golom ponovo doneo domaćima dva pogotka prednosti.

Ramos je 20 minuta pre kraja smanjio na 3:2, do kraja je Borusija pokušavala da dođe makar do boda i u tome uspela pogotkom Pulišića u nadoknadi vremena.

Bajer Leverkuzen je razočarao svoje navijače pošto je na svom terenu izgubio od Hofenhajma sa ubedljivih 0:3.

Sve je počelo crvenim kartonom Folanda u šestom minutu i tako je napadač praktično častio svoje bivše saigrače.

Hofenhajm je poveo golom Demirbaja u 15. minutu, a u drugom poluvremenu su Vagner u 49. i Zuber u 59. doneli veliku pobedu.

Očajni Volfsburg je nastavio seriju očajnih rezultata, pošto je u gostima izgubio od Darmštata sa 3:1. Volfsburg je u 23. minutu ostao sa igračem manje pošto je isključen Bruma, a domaći su to iskoristili samo dva minuta kasnije kada je pogodio Ben Hatira.

Gomez je vratio nadu Volfsburgu na isteku sata igre, ali su do kraja Klajhesler i Sirigu doneli pobedu domaćima.

Herta je zadržala korak za Bajernom pošto je na svom terenu savladala Keln sa 2:1. Strelci za Hertu bili su Ibišević u 13. i Štark u 74. minutu, a jedini gol za gosle postigao je Modeste.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUNDESLIGA: Ludnica u Ingolštadtu i kiks Dortmunda, Herta ne da mesto u vrhu, debakl Bajera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016

U osmom kolu nemačke Bundeslige najzanimljviji meč bio je onaj između Ingolštadta i Borusije Dortmund, a završen je rezultatom 3:3 (2:0).. . Borusija Dortmund je u ovom meču bila apsolutni favorut, ali se to nikako nije moglo videti danas, posebeno u prvom poluvremenu posle kog je domaći tim vodio...

Nastavak na HotSport.rs...

Dortmund bio pred debaklom, spasio ga Hrvat iz Amerike! Bajern za pola sata presudio Gladbahu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016

Ludilo od utakmice u Bundesligi!..Borusija Dortmund bila je na rubu poraza od preposlednjeplasiranog Ingolštata, ali je u samoj završnici meča osmog kola nekako iščupala 3:3 i bod...Autsajder je imao vođstvo na poluvremenu od 2:0 golovima, najpre u 6. minutu Koena a onda u 24. Lečana. Oba pogotka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.