Donovan drugi put u Evertonu

Izvor: B92, 30.Dec.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donovan drugi put u Evertonu

Američki reprezentativac Lendon Donovan drugi put u karijeri dolazi na pozajmicu u engleski Everton.

Donovan je igrao u klubu iz Liverpula u januaru i februaru 2010. godine i tada je na 13 utakmica postigao dva gola.

"Stvarno sam uzbuđen što ću ponovo igrati u Engleskoj. Od vremena kada sam prošli put igrao ovde iskusniji sam za nastupe na Mundijalu u Južnoj Africi", rekoa je Donovan.

Amerikanac kaže da zna šta se od njega očekuje.

„Tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znam gde dolazim i šta se od mene očekuje. Ponekad pomislim da život čine očekivanja. Razumem da postoji određeni nivo pritiska, ali fudbaleri su naučili da žive sa tim".

29-godišnji fudbaler je za reprezentaciju SAD postigoa 46 golova na 138 utakmica. Donovan je igrajući za reprezentaciju SAD do 17 godina postigao čak 35 golova na 41. utakmici.

"I pre godinu dana menadžer me je pitao da li želim da igram negde tokom pauze u Americi, ali sam bio previše umoran", objasnio je Donovan zašto prošle sezone nije igrao u Evertonu.

Menadžer Evertona Dejvid Mojes želi da što pre osposobi Donovana.

„Zadovoljni smo što je Lendon ponovo sa nama i treninzima izgleda dobro. Nema problema sa težinom i u dobroj je formi. Mislim da će posle četiri, pet dana treninga sa nama biti spreman biti spreman za utakmice", rekao je Mojes.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Donovan opet među "karamelicama"

Izvor: Sportal.rs, 30.Dec.2011

Američki fudbalski reprezentativac Lendon Donovan ponovo dolazi na Ostrvo. Posle 2010. godine i 13 odigranih utakmica u periodu između januara i februara 2010.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.