Dolonc ispala, Jelenu prekinuo mrak

Izvor: B92, 11.Jun.2013, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolonc ispala, Jelenu prekinuo mrak

Srpska teniserka Vesna Dolonc poražena je u Birmingemu, dok je meč Jelene Janković u Nirnbergu prekinut zbog mraka pri njenom vođstvu 1-0 u setovima.

U meču druge runde na zapadu Engleske Doloncova je izgubila od šest nositeljke Mone Bartels a 7:5, 2:6, 7:5.

Nemica će sada na travi Birmingema igrati sa Medison Kiz iz SAD. Na šljaci u Nemačkoj Jelena je dobila prvi set protiv Aranče Rus sa 6:4, a onda je meč prekinut zbog mraka.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrak brži od Jankovićeve

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2013

Srpska teniserka Jelena Janković moraće u sredu da dovrši započeti posao u prvom kolu turnira u Nirnbergu, pošto je njen meč sa Holanđankom Arantksom Rus prekinut zbog mraka.

Nastavak na Sportske.net...

Nirnberg: Mrak zaustavio Jelenu

Izvor: Sportal.rs, 11.Jun.2013

Jelena Janković nije zavšila meč prvog kola WTA turnira u Nirnbergu zbog mraka. Srpska teniserka je protiv Holanđanke Aranče Rus dobila prvi set sa 6:4, ali je onda meč prekinut.

Nastavak na Sportal.rs...

JJ u jednom danu ostvarila dve pobede i plasman u četvrtfinale Nirnberga

Izvor: NC magazin, 12.Jun.2013, 19:25

.Jelena Janković još igra na šljaci, i to fenomenalno. Nalazi se na WTA turniru u Nirnbergu, gde je od organizatora dobila specijalnu pozivnicu i postavljena za prvog nosioca. Juče je igrala prvi meč na turniru, ali počela je kasno, umesto u 14 časova, kako je bilo najavljeno, zbog lošeg vremena....

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.