Đurić pred Skupštinu: Voleo bih da se glasa!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Feb.2012, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić pred Skupštinu: Voleo bih da se glasa!

Dragan Đurić je ubeđen da se danas ništa neće desiti na sednici Skupštine FK Partizan. Toliko je samouveren da na telefonski poziv odgovara pitanjem:
- A šta to može da se dogodi na Skupštini?! Ne može ništa! Voleo bih da svi članovi dođu i javno kažu šta misle o mom radu i uopšte funkcionisanju Partizana. Naravno i da glasaju za ili protiv mene.
Na pitanje da li očekuje da bi moglo da mu se izglasa nepoverenje i koliko ljudi očekuje protiv sebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << odgovorio je kao iz topa:
- Pet-šest, maksimum sedam!
BOGIĆEVIĆ ISKLJUČIO TELEFON
Pokušaji da čujemo mišljenje Miroslava Bogićevića o današnjoj Skupštini FK Partizan ostali su bezuspešni i u subotu i juče.
Miroslav Bogićević isključio je mobilni telefon i nije dostupan za razgovor. Posle obaveštenja Telenora da je mobilni pretplatnik dostupan, ponovo smo pokušavali da uspostavimo telefonsku vezu, ali se tada gospodin Bogićević nije javljao.
Kandidat Đurićeve opozicije za predsednika, u ekskluzivnom razgovoru za Sportski žurnal 10. februara izjavio je da očekuje podršku većine članova Skupštine i da je spreman da preuzme predsedničku funkciju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić pred Skupštinu: Voleo bih da se glasa!

Izvor: Utakmica.rs, 20.Feb.2012

Dragan Đurić je ubeđen da se danas ništa neće desiti na sednici Skupštine FK Partizan. Toliko je samouveren da na telefonski poziv odgovara pitanjem: - &#1040; šta to može da se dogodi na Skupštini?! Ne može ništa! Voleo bih da svi...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.