Disciplinski postupak protiv Vardara zbog navijača

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinski postupak protiv Vardara zbog navijača

UEFA je pokrenula postupak protiv mekedonskog šampiona zbog delegata koji je imao niz primedbi u izveštaju posle meča protiv Malmea u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Foto: Guliver/Getty images/Harold Cunningham

Vardar je načininio niz propusta na meču sa Malmom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv makedonskog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon što je pristigao izveštaj delegata te utakmice, odigrane u Strumici.

Kako je prenela makedonska agencija MIA, delegat utakmice Vardar - Malme je naglasio lošu organizaciju, ali i istakao brojne incidente koje su napravili navijači makedonskog kluba.

Delegat je naveo da su navijači Vardara bacali tvrde predmeti na teren, uvredljvo skandirali, kao i da je veća grupa uznemiravala službena lica i da je bilo upotrebe pirotehničkih sredstava. U izveštaju sa utakmice se naglašava i da su navijač blokiralie stepenice na centralnoj tribini.

Odluka oko izvesne kazne makedonskom fudbalskom šampionu će biti doneta 28. jula.

Vardar je revanš utakmicu dobio 3:1 i ukupnim rezultatom 4:2 se plasirao u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meč je održan u Strumici, jer se nacionalni stadion u Skoplju, na kome igra Vardar, priprema za meš Superkupa UEFA.

Malme je, takođe, imao niz primedbi na organizaciju utakmice i ponašanje navijača Vardara na utakmci na stadionu "Mladost" u Strumici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA ne štedi Vardar " ukraden stadion pa postupak

Izvor: B92, 20.Jul.2017

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv makedonskog šampiona Vardara zbog propusta u organizaciji i incidenata na meču protiv švedskog Malmea. Delegat je naveo da su navijači Vardara bacali tvrde predmeti na teren, uvredljvo skandirali, kao i da je vaća grupa uznemiravala službena lica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.