Dante od sledeće sezone u Bajernu

Izvor: B92, 26.Apr.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dante od sledeće sezone u Bajernu

Fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Dante potvrdio je da će na kraju sezone preći u Bajern i tako prekinuo spekulacije oko toga gde će nastaviti karijeru.

Brazilac, koji je u Menhengladbah došao 2009. godine iz Standarda iz Liježa, brzo je izborio startno mesto u odbrani Borusije i jedan je od najzaslužnijih za odlične rezultate tog kluba ove sezone, u kojoj se bore za mesto u Ligi šampiona.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dante je bio strelac ključnih golova prošle sezone, zahvaljujući kojima je Menhengladbah izborio opstanak u Bundesligi.

"Bajern je jedan od najvećih klbova na svetu i sada ću imati šansu da igram na najvišem nivou i borim se za titule”, rekao je Dante, "Sada imam 28 godina i želim da napravim naredni korak u svojoj karijeri”.

Dante je do sada odigrao 91 utakmicu za Menhengladbah i postigao osam golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern doveo defanzivca Borusije

Izvor: Sportal.rs, 26.Apr.2012

Fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Dante rekao je da će od sledeće sezone nastupati za minhenski Bajern, što je i ranije potvrdio klub. Brazilac je već nekoliko meseci bio na meti bavarskog giganta i

Nastavak na Sportal.rs...

Dante u Bajernu

Izvor: RTS, 26.Apr.2012

Fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Brazilac Dante od sledeće sezone nastupaće za minhenski Bajern. ..Bajern je jedan od najvećih klubova na svetu i imaću priliku da igram na najvišem nivou i osvajam titule", rekao je Brazilac...On je za Borusiju odigrao 91 meč i postigao osam golova od kada je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.