Da, fudbal je opasan po život...

Izvor: Mondo, 24.Avg.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da, fudbal je opasan po život...

Kamerunski centarfor Albert Ebose preminuo je od udarca zadobijenog na utakmici alžirskog prvenstva.

Foto: facebook.com/RIPALBERT

Albert Ebose Bođongo u 25. godini je tragično nastradao na derbi meču svog Kabilija protiv USM Alžira, pošto je pogođen u glavu predmetom sa tribina.

Ebose je u porazu od 2:1 postigao izjednačujući gol, ali je aktuelni prvak države u 83. minutu opet poveo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sačuvao to vođstvo.

"Ministar unutrašnjih poslova Tajeb Belaiz dao je nalog za otvaranje istrage, kojom će biti utvrđene okolnosti vezane za smrt Alberta Ebosea. Fudbaler Kabilija podledao je povredi glave, pošto je pogođen u finišu meča", kaže se u saopštenju kluba.

USM Alžir takođe se oglasio povodom tragedije, tvrdnjom da je Kamerunac pogođen "projektilom sa tribina".

"Vest o smrti fudbalera odjeknula je kao bomba. Sa tugom u srcu izražavamo saučešće porodici i Kabiliju. Neka Albert Ebose počiva u miru".

Ebose je pre Alžira igrao u Maleziji, a za nacionalni tim nastupio je šest puta, uglavnom u dresu "B" reprezentacije Kameruna.

Bio je otac jednog deteta.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamerunski fudbaler ubijen na terenu!

Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2014

Kamerunski napadač Albert Ebose preminuo je pošto ga je u glavu pogodio oštar predmet bačen sa tribina alžirske lige.  . . Ovaj 24-godišnji fudbaler, član JS Kabili pogođen je u finišu susreta sa USM Algerom nakon čega je podlegao povredi.. “Ministarstvo unutrašnjih poslova i Vlada pokrenuli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.