Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR ARSENALA VENGERU: Imamo pare, kupi koga god fudbalera želiš na svetu

Direktor Arsenala, Lord Haris, poručio je svom menadžeru Arsenu Vengeru da “kupi bilo kog igrača na svetu i na sto mu je “bacio” budžet od neverovatnih 280 miliona evra.

U četvrtak je menadžer Arsenala Arsen Venger priznao da se klub nalazio u “nemogućoj misiji” trke za Premijer ligom tokom prethodnih sezona pošto je klub bio u finasijskim problemima zbog izgradnje stadiona Emirati.
Međutim, stanje u klubu se popravilo, “Tobdžije>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su stale na noge i više nemaju materijalnih problema zbog kojih su ranijih sezona bili prinuđeni da prodaju igrače poput Samira Nasrija, Robina Van Persija ili Ceska Fabregasa.
Za to vreme Čelsi, Mančester siti i Mančester junajted trošili su na “kilograme“, ali u poslednje vreme i klub iz severnog Londona se ozbiljno umešao u angažman ozbiljnih fudbalera kupivši za 60 miliona Mesuita Ozila i Aleksisa Sančeza za dodatnih 50 miliona.
- Budžet je bio stisnut kada smo prešli sa Hajberija na Emirate, ali sada je mnogo ugodniji. Možemo da izađemo na tržište i verovatno kupimo bilo kog igrača na svetu, osim onih koji se ne mogu kupiti – rekao je direktor Arsenala Lord Haris.
- Na računu imamo oko 280 miliona evra. Ne moramo ih potrošiti sve, zapravo, nemamo konkretan plan da dovedemo bilo koga, osim ukoliko neki pravi superstar poput Ozila ili Sančeza ne postane dostupan. Venger želi samo igrače koji mogu da naprave veliku razliku, a takvih nema mnogo, a još ih je manje na prodaju – poručio je Haris.
Kako se ranije šuškalo, na radaru Arsenala je napadač Reala, Karim Benzema, ali je menadžer ovog igrača kazao da njegov klijen nema nameru da napusti sadašnji klub. 
- Dobio sam neku listu igrača koju bi Venger želeo. Na toj listi jeste napadač, ali nemam nameru da vam kažem njegovo ime. Postoji još nekoliko klubova koji žele tog igrača, ali mislim da želi kod nas. Suštinski, sve se svodi na to da li će klub koji proda superstara moći da zakrpi tu rupu angažmanom novog kvalitetnog igrača. Ali, ako Venger želi bilo koga, izuzev Kristijana Ronalda ili Mesija, može da ga ima. Međutim, verovatno bismo morali da probijemo klupski rekord da ispunimo želje – istakao je Lord Haris.
 
The post DIREKTOR ARSENALA VENGERU: Imamo pare, kupi koga god fudbalera želiš na svetu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprez! Arsenal dao Vengeru zeleno svetlo da potroši 100.000.000 funti, centarfor prva meta

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015

Čelnik Tobdžija poručio da Venger ima dozvolu da sruši klupski rekord i da može da dovede skoro svako pojačanje koje poželi..Izuzev dovođenja Petra Čeha, Arsenal je bio prilično miran u dosadašnjem delu prelaznog roka i podsetio na neke ranije sezone kada je Arsen Venger i od svojih navijača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.