Čečeni dočekali Gulita (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2011, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čečeni dočekali Gulita (FOTO)

Holandski stručnjak Rud Gulit doputovao je u Čečeniju kako bi preuzeo ekipu koja se takmiči u ruskoj ligi - Tarek Grozni.

Gulita je na aerodromu sačekalo nekoliko stotina navijača, a zatim se sastao s predsednikom ruske republike Čečenija Ramzanom Kadirovom.
Predsednik kluba iz Čečenije je 48-godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Gulitu postavio zadatak da u narednoj sezoni bude među osam najboljih ekipa u Rusiji.
Gulit je potpisao ugovor na 18 meseci. Prethodno je predvodio Los Anđeles Galaksi, Čelsi, Njukasl i Fejenord.


Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Gulitu palačinke na dočeku (FOTO)

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 02:10

Holаndski stručnjаk, Rud Gulit, doputovаo je u Čečeniju kаko bi preuzeo ekipu kojа se tаkmiči u ruskoj ligi – Terek Grozni...Gulitа je nа аerodromu sаčekаlo nekoliko stotinа nаvijаčа, а zаtim se sаstаo s predsednikom ruske republike Čečenijа Rаmzаnom Kаdirovom, prenosi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.