Čarobnjak Zeman ponovo sjajan sa Kaljarijem (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobnjak Zeman ponovo sjajan sa Kaljarijem (VIDEO)

Kaljari spakovao četiri lopte u mrežu domaćina u Toskani i pobegao iz opasne zone u Seriji A

Zdenjek Zeman pravi čuda sa Kaljarijem! Vremešni češki trener, koji nije ostao u najboljem sećanju u baš svim klubovima gde je radio, upisao je sa Kaljarijem još jednu ubedljivu pobedu u gostima u Seriji A, 4:0 protiv Empolija.

Ovim trijumfom u Toskani ekipa sa Sardinije definitivno se izvukla iz opasne zone i pokazala da pobeda nad Interom u Milanu krajem septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nikako nije bila slučajnost ili posledica sreće.

Iskusni češki trener očigledno je dobro složio ekipu za ovu utakmicu, koja je u prvih pola sata poprilično uspavala navijače u Empoliju. U završnici prvog dela utakmice usledio je pravi blickrig gostiju.

Sjajan je bio Danilo Avelar koij je za samo dva minuta, u 36. i 38. minutu, postigao golove i najavio pravu katastrofu Empolija. Mrežu domaćina načeo je Marku Sau u 31. minutu, “žurku” je zatvorio Albin Ekdal u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Nastavak meča nije doneo nove golove. Doduše, Zemanovi momci mogli su da se opuste u ovom periodu, dobro su stajali na terenu i poprilično rutinski su priveli utakmicu kraju i osvojili tri važna boda.

Kaljariju je ovo tek druga pobeda u šampionatu, a jasno je da će i njemu i Empoliju u nastavku sezone biti potrebno mnogo, mnogo truda i sreće kako bi opstali u najjačoj italijanskoj ligi.

SERIJA A - 8. kolo:

Empoli – Kaljari 0:4

/Sau 31, Avelar 37, 38pen, Ekdal 45/

18.00: Parma - Sasuolo

20.45: Sampdorija - Roma

Nedelja, 26. oktobar:

15.00: Kjevo - Đenova

15.00: Juventus - Palermo

15.00: Udineze - Atalanta

18.00; Ćezena - Inter

18.00: Lacio - Torino

18.00: Napoli - Verona

20.45: Milan - Fiorentina

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.