Brajant na Bulevaru slavnih

Izvor: B92, 21.Jan.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant na 'Bulevaru slavnih'

Košarkaš L.A. Lejkersa Kobe Brajant postaće prvi sportista koji će dobiti svoju 'zvezdu' na 'Bulevaru slavnih' u Holivudu.

Ova čast je do sada bila uglavnom rezervisana samo za najveće i najglamuroznije holivudske zvezde.

Brajant će se tako pridružiti legendama kao što su Džon Vejn i Merilin Monro i zvezdama kao što je Bred Pit, koji su ostavili otiske svojih dlanova i stopala ispred kineskog teatra 'Broman'.

Brajant će otiske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dlanova i stopala (broj 48) ostaviti na ceremoniji 19 februara, koja će se poklopiti sa NBA Ol-star vikendom koji će biti održan u Stejpls centru u Los Anđelesu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kobe dobija "zvezdu"!

Izvor: Sportal.rs, 21.Jan.2011

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa, NBA šampiona, postaće prvi sportista koji će imati "zvezdu" na holivudskom "bulevaru slavnih".

Nastavak na Sportal.rs...

Kobi Brajant na Bulevaru slavnih

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2011

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant osvajao je šampionske prstenove i nagrade za najboljeg igrača lige, ali će uskoro dobiti priznanje koje je obično rezervisano samo za holivudske zvezde...Brajant će postati prvi sportista koji će ostaviti otisak šake i stopala ispred Kineskog pozorišta...

Nastavak na Vesti-online.com...

ZVEZDA ZA KOBIJA BRAJANTA

Izvor: Kurir, 22.Jan.2011, 08:12

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant osvajao je šampionske prstenove i nagrade za najboljeg igrača lige, ali će uskoro dobiti priznanje koje je obično rezervisano samo za holivudske zvezde. Brajant će postati prvi sportista koji će ostaviti otisak šake i stopala ispred kineskog pozorišta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.