Brajant Lejker još 2 godine za 48M$

Izvor: B92, 25.Nov.2013, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant Lejker još 2 godine za 48M$

Kobi Brjant produžio je ugovor sa Los Anđeles Lejkersima na još dve godine za oko 48 miliona dolara.

Iako Lejkersi nisu ozvaničili vrednost ugovora, pretpostavlja se da će "Crna mamba" ostati najplaćeniji igrač NBA lige.

Brajant, koji se oporavlja od operacija Ahilove tetive i kolena, zaradiće ove sezone 30,4 miliona dolara, u poslednjoj godini aktuelnog ugovora.

"Ovo je veoma srećan dan za navijače Lejkersa i našu organizaciju. Stalno smo govorili da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je prioritet i želja da Kobi karijeru završi kao Lejker, a ovo će da osigura to. Igrati 20 godina u NBA za jedan tim je skoro presedan i veliko dostignuće. Što je još važnije za nas, osigurali smo da jedan od najboljih igrača na svetu ostane Lejker", rekao je generalni menadžer LA Lejkersa Mič Kupčak.

Videćemo da li će ovaj ugovor uticati na prostor Lejkersa u seleri kepu sledeće sezone, kada su "jezeraši" planirali da dovedu jednog od superstarova koji postaju slobodi agenti, a među kojima su LeBron Džejms, Karmelo Entoni, Dvejn Vejd...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brajant Lejker još 2 godine za 48M$

Izvor: B92, 25.Nov.2013

Kobi Brjant produžio je ugovor sa Los Anđeles Lejkersima na još dve godine za oko 48 miliona dolara...Iako Lejkersi nisu ozvaničili vrednost ugovora, pretpostavlja se da će "Crna mamba" ostati najplaćeniji igrač NBA lige...Brajant, koji se oporavlja od operacija Ahilove tetive i kolena, zaradiće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.