Božić: Bilo je i dobrih momenata...

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: Bilo je i dobrih momenata...

Trener Partizana Petar Božić kaže da je u porazu od Igokee njegov tim ponovio iste greške sa starta ABA lige i meča sa Metalcem u Valjevu.

“Nama se dogodio sličan scenario kao u prvoj utakmici protiv Metalca, gde smo u prvom poluvremenu nametnuli svoj ritam igre i bili angažovani imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rešenja, ali smo posle toga stali sa svim stvarima koje su nam donele prednost“, rekao je Božić.

“U završnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se neke greške koje ne smemo da pravimo, ali moram da kažem da smo imali i dobrih momenata na ovom meču", dodao je trener crno-belih, čiji tim sada ima skor 1-3.

Fenomenalnu partiju za Beograđane pružio je Petar Aranitović, koji je upisao 24 poena (2-3 za dva, 5-9 za tri) i 3 skoka.

"Mi smo prvo poluvreme odigrali onako kako smo želeli, agresivno u odbrani, međutim, u drugom delu nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, posebno se to odnosi na treću četvrtinu, što je Igokea iskoristila i na kraju slavila", rekao je Aranitović.

Trener Igokee Željko Lukajić prezadovoljan je posle tri pobede svog tima u prva četiri kola.

“Vrlo je bitno da smo dobili utakmicu, otvorili smo sezonu nestvarno za nas dobijajući utakmice iz srca, borbe i želje. Zadovoljan sam, cela dvorana navijala je danas, i prvi put Partizan nije imao tu vrstu prednosti kao da igra na domaćem parketu, što znači da počinjemo da budemo i simpatični i da je vidljivo da radimo jednu dobru stvar“, rekao je Lukajić i dodao:

“U ovoj utakmici nije bilo mnogo kvaliteta, ali je bilo nešto što košarka daje, borbenost, želju, pokazala dosta inidivudalnih dobrih poteza, dosta i grešaka, ali u ovom stanju u kojem se svi nalaze, na početku formiranja timova, u ovako zgusnutom rasporedu zaista je teško očekivati tečniju igru“.

Igokea u sledećem kolu gostuje MZT-u u Skoplju, dok Partizan dočekuje Sutjesku na svom parketu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božić: "Bilo je dobrih momenata"

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je u porazu od Igokee bilo dobrih momenata u igri i da je u završnici bilo potrebno malo više iskustva kako bi se ostvario povoljan rezultat...Košarkaši Partizana ubeležili su treći ovosezonski poraz na gostovanju Igokei u Laktašima, a trener...

Nastavak na Sportske.net...

Božić: Bilo je i dobrih momenata

Izvor: Mondo, 10.Okt.2015

Trenera Partizana se posle poraza od Igokee prisetio prvog meča sezone, protiv Metalca...Foto: MN Press..Iako nema ni izbliza kvalitetan i uigran tim kao prošle sezone, Partizan je na sva tri dosadašnja gostovanja u ABA ligi mogao da pobedi. Ili makar na dva...Međutim, nije pobedio ni na jednom...Protiv...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.