Subota, 10.10.2015.

20:13

Božić: Bilo je i dobrih momenata...

Trener Partizana Petar Božić kaže da je u porazu od Igokee njegov tim ponovio iste greške sa starta ABA lige i meča sa Metalcem u Valjevu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images
Starsport

“Nama se dogodio sličan scenario kao u prvoj utakmici protiv Metalca, gde smo u prvom poluvremenu nametnuli svoj ritam igre i bili angažovani imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rešenja, ali smo posle toga stali sa svim stvarima koje su nam donele prednost“, rekao je Božić.

“U završnici nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se neke greške koje ne smemo da pravimo, ali moram da kažem da smo imali i dobrih momenata na ovom meču", dodao je trener crno-belih, čiji tim sada ima skor 1-3.

Fenomenalnu partiju za Beograđane pružio je Petar Aranitović, koji je upisao 24 poena (2-3 za dva, 5-9 za tri) i 3 skoka.

"Mi smo prvo poluvreme odigrali onako kako smo želeli, agresivno u odbrani, međutim, u drugom delu nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, posebno se to odnosi na treću četvrtinu, što je Igokea iskoristila i na kraju slavila", rekao je Aranitović.

Trener Igokee Željko Lukajić prezadovoljan je posle tri pobede svog tima u prva četiri kola.

“Vrlo je bitno da smo dobili utakmicu, otvorili smo sezonu nestvarno za nas dobijajući utakmice iz srca, borbe i želje. Zadovoljan sam, cela dvorana navijala je danas, i prvi put Partizan nije imao tu vrstu prednosti kao da igra na domaćem parketu, što znači da počinjemo da budemo i simpatični i da je vidljivo da radimo jednu dobru stvar“, rekao je Lukajić i dodao:

“U ovoj utakmici nije bilo mnogo kvaliteta, ali je bilo nešto što košarka daje, borbenost, želju, pokazala dosta inidivudalnih dobrih poteza, dosta i grešaka, ali u ovom stanju u kojem se svi nalaze, na početku formiranja timova, u ovako zgusnutom rasporedu zaista je teško očekivati tečniju igru“.

Igokea u sledećem kolu gostuje MZT-u u Skoplju, dok Partizan dočekuje Sutjesku na svom parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: