Bosna preživela, odluka pada u Laktašima

Izvor: N1 televizija, 16.Maj.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosna preživela, odluka pada u Laktašima

Košarkaši Bosne slavili su u Sarajevu u četvrtoj utakmici finala plej-ofa šampionata Bosne i Hercegovine protiv Igokee 90:81 i na taj način izborili majstoricu.

Gosti su vodili čitavo prvo poluvreme, imali i osam poena prednosti i ništa nije nagoveštavalo potpuni kolaps u trećoj četvrtini. Međutim, sjajna serija domaćih 22:6 potpuno je preokrenula tok meča. Od tada Bosna je bila u konstantnom vođstvu, koje je dostizalo i dvocifrenu razliku. U finišu meča uspela je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Igokea da se primakne na četiri poena zaostatka 85:81, ali to je bilo sve od gostiju, koji su na kraju pognute glave napustili teren.

Kod pobednika najbolji je bio Maksim Šturanović sa 27 poena i 11 skokova, dok su na drugoj strani Džejms Artur Robinson treći sa 22 i Vuk Radivojević sa 17 poena predvodili čuvene Igose. Peta i odlučujuća utakmica za titulu na programu je u subotu u Laktašima.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz Igokee, majstorica odlučuje šampiona

Izvor: Blic, 16.Maj.2017

Košarkaši Igokee poraženi su od Bosne rezultatom 90:81 u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa za šampiona BiH koja je igrana u Sarajevu...Bosna je ovim trijumfom izjednačila rezultat na 2:2 u seriji tako da će šampiona odlučiti majstorica koja je na rasporedu u subotu u Laktašima...Posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.