Bošković: Previše tehničkih grešaka

Izvor: Press, 10.Dec.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Previše tehničkih grešaka

"Napravili smo dosta tehničkih grešaka, a Brazil je večeras imao fantastičnu Pesoa na golu, koja je odlučila utakmicu. Promašili smo mnogo zicera, u prvom poluvremenu smo krenuli i imali šansu da povedemo. Ponovo smo tražili igru u drugom delu i kad smo je našli, opet se pojavila Pesoa. Moramo da budemo mnogo koncentrisaniji", rekao je Bošković na konferenciji za novinare u hali Čair.
Srbija je večeras u trećem kolu SP izgubila od Brazila sa 25:23 i to joj je bio prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poraz na šampionatu. Srpske rukometašice sutra se sastaju sa Danskom.
"Mislim da će protiv Danske biti jako teško. Ipak, da se vratim na Brazil, da smo pobedili, dobili bi puno na samopouzdanju. Ni u A grupi sa kojom se ukrštamo ne zna se ko će biti prvi, drugi ili četvrti, takođe tu je i meč Danska - Brazil. Nama će biti jako teško, moramo dobro da se spremimo, imamo noć odmora i dan pred sobom", zaključio je Bošković.
Srednji bek Kristina Liščević rekla je da je, uprkos porazu, ponosna na ekipu.
"Zadovoljna sam zato što smo pokušale da damo sve od sebe. Moramo da zaboravimo na ovu utakmicu i da se fokusiramo na sutrašnji meč jer je Danska mnogo jača i ozbiljnija. Nadam se da će sutra rezultat biti u našu korist", kazala je Liščevićeva
Njena saigračica Jelena Živković ocenila je da u sutrašnjem meču Srbija mora da svede tehničke greške na minimum.
"Večeras smo bile agresivne i borile se do 60. minuta, ali falila nam je jedna odbrana i jedan gol. Ipak, rezultat je otišao u korist Brazila. Nadamo se da sutra neće biti tako, pokušaćemo da damo sve od sebe, videćemo kako će biti na kraju", zaključila je ona.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošković: Previše grešaka

Izvor: RTS, 10.Dec.2013

Napravili smo dosta tehničkih grešaka, a Brazil je imao fantastičnu Pesoa na golu, koja je odlučila utakmicu, rekao je selektor Bošković posle poraza od Brazila. Srednji bek Kristina Liščević, uprkos porazu, ponosna na ekipu...Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković rekao je večeras...

Nastavak na RTS...

Bošković: Previše tehničkih grešaka

Izvor: Akter, 10.Dec.2013

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković rekao je večeras njegov tim mora brzo da se oporavi zbog novog, važnog duela sa Danskom u sredu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.