Ne igramo na domaćem terenu

Izvor: B92, 10.Dec.2013, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne igramo na domaćem terenu"

Selektor Srbije Saša Bošković rekao je posle poraza od Brazila da je njegov tim napravio previše tehničkih grešaka, ali se i nije složio sa kolegom.

"Imali smo dosta tehničkih grešaka i Brazil je imao fantastičku golmanku Pesou. Ona je odlučila utakmicu. Mnogo promašenih zicera imali smo u prvom delu. Kada smo trebali da prelomimo meč, izgubili smo 3-4 lopte. Tražili smo igru u drugom delu, našli je, ali nismo imali završni udarac, jer je Pesoa sjajno branila. Moramobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo skoncentrisaniji".

Srbija je u trećem kolu SP izgubila od Brazila sa 25:23 i to joj je bio prvi poraz na šampionatu.

Selektor Brazila Morten Sobak rekao je posle pobede da je "srećan zbog pobede protiv reperezentacije Srbije, jer je teško bilo ostvariti trijumf nad domaćinom i to u Nišu", a Bošković se nije složio s njegovom ocenom.

"Ne slažem se sa kolegom iz Brazila, da igramo na domaćem terenu, jer i sami vidite kako nam sude", rekao je Bošković.

Na pitanje zašto Andrea Lekić nije ulazila u igru u drugom poluvremenu, selektor Bošković je rekao "da nije povređena, ali da ima određenih problema sa listom"

"Andrea nije povređena. Tačno je da je malo boli list,ali je bila spremna. Igrala je u prvom poluvremenu, a u drugom delu je ušla i bacila jednu pogrešnu loptu. Moja je odluka što nije igrala, pustio sam Lišćevićevu da igra", rekao je selektor.

Kada je reč o Sanji Damnjanović, koja je takođe veći deo meča bila na klupi, selektor je rekao da je to bila 'taktička odluka'.

"Kada god je ulazila u igru, sudije su je čekale i dobijala je po dva minuta isključenja. To je naš veliki problem. Igrala je zadnjih 15 minuta".

On se posle toga osvrnuo i na naredni meč našeg tima sa Danskom.

"Biće jako teška utakmica. Mi da smo pobedili Brazil, dobili bi puno na samopouzdanju. Ovako, nismo mnogo izgubili. Ni u grupi „A“ se ne zna ko će biti prvi, drugi... Sledi nam noć odmora i priprema za meč sa Danskom", jasan je Bošković.

Sledeću utakmicu reprezentacija Srbije igra u sredu, 11. decembra 2013. od 20,15 sati sa Danskom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne igramo na domaćem terenu"

Izvor: B92, 10.Dec.2013

Selektor Srbije Saša Bošković rekao je posle poraza od Brazila da je njegov tim napravio previše tehničkih grešaka, ali se i nije složio sa kolegom..."Imali smo dosta tehničkih grešaka i Brazil je imao fantastičku golmanku Pesou. Ona je odlučila utakmicu. Mnogo promašenih zicera imali smo...

Nastavak na B92...

BOŠKOVIĆ: Naše tehničke greške i odlični brazilski golman odlučili pobednika

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2013

Srpski selektor smatra da je njegov tim napravio previše tehničkih grešaka u meču protiv Brazila, ali da nema vremena za tugovanje, jer već u sredu njegove izabranice igraju važan meč protiv Danske

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.