Bogdanović posle Srbije: Teže je izgubiti od njih nego od neke druge reprezentacije

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2016, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović posle Srbije: Teže je izgubiti od njih nego od neke druge reprezentacije

„Puštali naše centre da prevode loptu i mislim da je njihova serija u trećoj četvrtini presudila“, rekao je najbolji košarkaš Hrvatske

Razočaranje. Tom rečju može se najbolje opisati stanje u kome se nalaze reprezentativci Hrvataske posle poraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

I to ne bilo kakvog poraza, već onog koji im je nanela Srbija.

Priznao je i najbolji igrač Kockastih Bojan Bogdanović da je razočaran >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << eliminacijom sa turnira.

Lepa priča do ove utakmice“, osvrnuo se as Bruklina na konstataciju novinara kako je Hrvatska završila dobro leto započeto onim kvalifikacionim turnirom u Torinu. „Niko se nije nadao da ćemo ući na OI i izboriti prvo mesto u grupi. Izgubiti četvrtfinale od ovakvog rivala mislim da je teže nego da smo izgubili od neke druge reprezentacije“.

A činilo se da će Hrvatima krenuti. Pogotovo posle prvog poluvremena u kome su sveli našu selekciju na svega 32 poena.

Dobro smo ušli u utakmicu, iako smo i u prvoj i u drugoj četvrtini primili dosta lakih poena. Uspeli smo da u prvom delu zaustavimo njihove glavne igrače, Teodosića i Raduljicu. U trećoj deonici smo neshvatljivo ušli u nervozu, puštali naše centre da prevode loptu i mislim da je njihova serija u trećoj četvrtini presudila. Na kraju smo uspeli da se vratimo, došli na jednu loptu, ali nije išlo“, dodao je Bojan Bogdanović, koji je meč završio sa 28 poena.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.