Bogavac: Nemamo hrane, zaglavljeni smo u tunelu, preti nam još jedna noć u autobusu

Izvor: Blic, 04.Feb.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogavac: Nemamo hrane, zaglavljeni smo u tunelu, preti nam još jedna noć u autobusu

Košarkaši Hemofarma proveli su 27 sati zaglavljeni u autobusu, u tunelu iz koga ne mogu da izađu na osam kilometara od Mostara, na putu prema Širokom Brijegu u Bosni i Hercegovni, jer su zavejani snegom.

Autobus sa košarkašima Hemofarma i stučnim štabom je u petak u devet časova krenuo iz Vršca, ali su na putu ušli u tunel iz koga, za sada, nema izlaza. Put im je preprečio i šleper, što dodatno otežava situaciju.

"Na sreću ima grejanja u autobusu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << niko ne može da se probije do nas. U tunelu je i nekoliko automobila, kojima je ponestalo goriva i te porodice su prešle kod nas, da se ogreju. Hrane više nemamo, zvali smo pomoć, ali ne može da se dođe do tunela i najavljeno je da ćemo i narednu noć čak provesti u autobusu", rekao je trener Hemofarma Nebojša Bogavac za Blicsport.rs i dodaje:

"U kontaktu smo sa spasilačkim ekipama koje su rekle da moramo da čekamo i da ništa ne zavisi od njih. Samo se nadamo se da će autobus imati dovoljno goriva da možemo da se grejemo", nada se Bogavac.

Najnovija informacija koju su Vrščani dobili je da bi do 14 časova mogli da budu oslobođeni iz tunela.

Trener Hemofarma uopšte ne zna kako će njegovi igrači da odigraju meč koji je na program u nedelju od 17 časova.

Povezane vesti: Bogavac novi trener košarkaša Hemofarma!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogavac: Nemamo hrane, zaglavljeni smo u tunelu, preti nam još jedna noć u autobusu

Izvor: medio.rs, 04.Feb.2012

Košarkaši Hemofarma proveli su 27 sati zaglavljeni u autobusu, u tunelu iz koga ne mogu da izađu na osam kilometara od Širokog, jer su zavejani snegom.

Nastavak na medio.rs...

Košarkaši Hemofarma kod Širokog Brijega blokirani u tunelu, izlaza nema!

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2012

BEOGRAD, ŠIROKI BRIJEG - Košarkaši "Hemofarma" iz Vršca već 27 časova su zaglavljeni u autobusu, u tunelu iz koga ne mogu da izađu, na osam kilometara od Širokog, jer su zavejani snegom, objavio je portal "Blicsport".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Košarkaši Hemofarma blokirani u tunelu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2012

Košarkaši "Hemofarma" iz Vršca već 27 časova su zaglavljeni u autobusu, u tunelu iz koga ne mogu da izađu, na osam kilometara od Širokog, jer su zavejani snegom, objavio je portal "Blicsport". Autobus sa košarkašima Hemofarma i stručnim štabom krenuo je u petak u 9.00 časova iz Vršca,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Košarkaši Hemofarma već 30 sati zarobljeni u tunelu nakon snežne lavine

Izvor: BKTV News, 04.Feb.2012

Košarkaši Hemofarma su skoro 30 sati zarobljeni u tunelu u Salkovcu, mestu kod Mostara kada su autobusom krenuli iz Vršca ka Širokom Brijegu kako bi odigrali utakmicu sa istoimenim klubom iz BiH. U trenutku kada su bili u tunelu desila se snežna lavina koja je zatrpala tunel , a put im je preprečio...

Nastavak na BKTV News...

Košarkaši Hemofarma 32 sata zavejani u tunelu, pomoć stiže oko 18 časova

Izvor: Blic, 04.Feb.2012

Košarkaši Hemofarma ušli su u 33. sat od kako su zaglavljeni u autobusu u zavejanom tunelu. Oni se nalaze na osam kilometara od Mostara, na putu prema Širokom Brijegu u Bosni i Hercegovni, gde bi trebalo da nastupe u nedelju u okviru regionalne košarkaške ABA lige...Iako je spasilačka ekipa u...

Nastavak na Blic...

Košarkaši Hemofarma 30 časova zavejani u tunelu, pomoć stiže oko 18h!

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2012

Košarkaši Hemofarma proveli su sada već oko 30 sati zaglavljeni u autobusu, u tunelu iz koga ne mogu da izađu na osam kilometara od Mostara, na putu prema Širokom Brijegu u Bosni i Hercegovni, jer su zavejani snijegom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vrščani se izvukli iz tunela

Izvor: BKTV News, 04.Feb.2012

Košarkaši vršačkog Hemofarma uspeli su da izađu iz tunela zavejanog snegom, u kome su proveli 28 sati.Igrači Hemofarma trenutno se nalaze na sigurnom u hotelu u Širokom Brijegu, javio je zapadno-herecgovački portal 'Poskok.info'.. Klub iz Vršca uspeo je da se probije iz veoma nezgodne situacije...

Nastavak na BKTV News...

Igrači Hemofarma i drugu noć zavejani nadomak Mostara

Izvor: Glas javnosti, 05.Feb.2012, 02:27

VRŠAC- Košarkaši Hemofarma ostali su zavejani u tunelu nadomak Mostara i što je joiš gore kako se navodi na sajtu Vrščana oni su ostali i bez grejanja u autobusu. Vrščani su još u 17 sati ostali bez hrane, a i dalje čekaju da do njih stignu četiri kamiona za uklanjanje snega, koji su krenuli...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.