Bikovi čuvaju tim za narednu sezonu

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Bikovi' čuvaju tim za narednu sezonu

Fudbalski klub Torino produžio je ugovore sa četvoricom svojih igrača, preneli su danas italijanski mediji.

Ugovore, koji su isticali na kraju sezone, produžili su Čezare Bovo, Emilijano Moreti, Alesandro Gaci i Đuzepe Vives, svi do leta 2017. godine.

Prethodno je ugovor produžen sa Maksijem Lopezom.

Za Torino nastupa i srpski reprezentativac Nikola Maksimović, trenutno jedan od najtraženijih fudbalera u Italiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Njegov ugovor ističe 2018. godine.

Nakon 13. odigranih kola u Seriji A, 'Bikovi' se nalaze u 'zlatnoj sredini', na 9. mestu na tabeli sa 18 osovjenih bodova, 12 manje od vodećeg Intera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI ANGAŽMAN: Bivši trener Partizana ponovo u Grčkoj

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015

Nekadašnji trener Partizana Goran Plavi Stevanović karijeru je nastavio u Grčkoj pošto je juče potpisao jednoipogodišnji ugovor sa tamošnjim drugoligašem.. . Radi se o ekipi Agrotikos Asteras koja trenutno zauzima tek 16. mesto u ligi koja broji 18 klubova pošto je u devet odigranih kola osvojila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.