Bernard Tomić tražio da mu izbace oca sa stadiona! /video/

Izvor: Blic, 27.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bernard Tomić tražio da mu izbace oca sa stadiona! /video/

Australijanac Bernard Tomić završio je takmičenje u Majamiju posle poraza od Davida Ferera u drugom kolu, a tokom tog meča viđena je zanimljiva scena jer je velika teniska nada zatražila od glavnog sudije da mu otac napusti stadion.

Stvari izgleda ne funkcionišu kako treba u Tomićevom taboru jer njegov otac, koji je u isto vreme i njegov trener, prilično utiče na raspoloženje mladog tenisera.

Mladi Australijanac nije mogao više da trpi ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tomića seniora u loži, pa je jednom prilikom zatražio od glavnog sudije da ga izbaci sa stadiona, međutim, usledila je samo javna opomena.

"Znam da mi je otac, ali me izuzetno nervira, molim vas izvedite ga sa stadiona", zamolio je Tomić glavnog sudiju.

Tomić se dostojno borio protiv Ferera, ali su ga česte neprimerene reakcije njegovog oca izbacile iz takta, pa na kraju i koštale eventualnog iznenađenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Sudija, otac me mnogo nervira, možete li da ga izbacite?

Izvor: Sportal.rs, 27.Mar.2012

Bernard Tomić, australijski teniser hrvatskih korena, tokom meča drugog kola na turniru u Majamiju sa Davidom Fererom zatražio je od sudije da izbaci njegovog oca i trenera Džona Tomića zato što ga – nervira! Četvrtfinalista prošlogodišnjeg Vimbldona i trenutno 38.

Nastavak na Sportal.rs...

Tomiću ''pukao film'' - hteo da istera oca sa tribina!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2012

Australijski teniser Bernard Tomić nije imao ''svoj dan'' u duelu sa Špancem Fererom u Majamiju. U petom gemu drugog seta svoju nervozu je iskazao tako što je od glavnog sudije zatražio da se njegov otac, koji mu je ujedno i trener, udalji sa tribina. Njegov zahtev ipak nije ispoštovan, a na kraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.