Majami: Tomić tražio od sudije da mu izbaci oca

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Tomić tražio od sudije da mu izbaci oca

U meču protiv Davida Ferrera u drugom kolu Mastersa u Majamiju, Bernard Tomić uputio je čudnu molbu glavnom sudiji da izbaci njegovog oca sa tribina, jer ga mnogo nervira!

Naime, mladi teniser iz Australije na putu do klupe zamolio je sudiju Sedrika Murijea da izbaci njegovog oca sa tribina.

"Molim vas, jel biste mogli moga oca da izbacite sa stadiona? Neugodno mi je zbog njega i strahovito me živcira. Znam, otac mi je, ali stvarno me živcira. Voleo bih da ga maknete >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s tribina, možete li to?", upitao je Tomić glavnog sudiju, koji mu je odgovorio da nema takva ovlašćenja.

Sudija je četvrtfinalisti Vimbldona odgovorio da to mora sam da ga zamoli, jer Džon nijednim potezom nije zaslužio da "nasilno" bude udaljen sa tribina.

"Ali on to neće uraditi sam. Ništa, ako slučajno vidite da mi nešto priča tokom poena ili upućuje neki savet, molim vas da mu kažete da prestane to da radi", zavapio je Tomić, na šta mu je Murijer odgovorio da je njegovog oca već jednom opomenuo za kodeks ponašanja.

Na žalost po tenisera hrvatskog porekla, njegova ideja nije uspela te je izgubio meč sa Davidom Fererom rezultatom 6:4, 6:4.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.