Bekenbauer: Podolski može da ode za 15 miliona evra

Izvor: RTS, 27.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekenbauer: Podolski može da ode za 15 miliona evra

Predsednik nemačkog fudbalskog šampiona Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer rekao je da fudbaler Lukas Podolski može da napusti ekipu ukoliko zainteresovani klubovi za njega plate 15 miliona evra obeštećenja.

Podolski je ranije izjavio da je nezadovoljan minutažom u Bajernu, jer trener Jirgen Klinsman najčešće u tim stavlja Miroslava Klozea i Luku Tonija. On želi da napusti klub, a Keln, Roma i Mančester siti zainteresovani su za angažovanje nemačkog reprezentativca.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bekenbauer je rekao da se Podolski ne uklapa u sistem igre koji forsira trener Klinsman.

"On je prvoklasan strelac i igra dobro kada ispred sebe ima prazan prostor. Ali ekipe protiv kojih igramo uglavnom se opredele za defanzivu, pa su nam potrebni fudbaleri koji dobro igraju u šesnaestercu, a takvi su Kloze i Toni", rekao je Bekenbauer u izjavi za "Bild".

Predsednik Bajerna smatra da nijedna ekipa ne bi smela da u svojim redovima drži nezadovoljne fudbalere i rekao da Podolski za 15 miliona evra može da napusti šampiona Nemačke.

"Sve ima svoju cenu. Pre dve godine za Podolskog smo platili 10 miliona evra, a sada za nemačkog reprezentativca tražimo pet miliona više", rekao je.

Podolski je 2006. godine u Bajern došao iz Kelna. Za minhenski klub odigrao je 58 utakmica i postigao 12 golova. Za reprezentaciju Nemačke nastupio je 60 puta, uz 31 postignut pogodak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podolski za 15 miliona

Izvor: RTV Pink, 27.Nov.2008

. . . Predsednik nemačkog fudbalskog šampiona Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer rekao je danas da fudbaler Lukas Podolski može da napusti ekipu ukoliko zainteresovani. klubovi za njega plate 15 miliona evra obeštećenja. . . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.