Batler ide u Minesotu

Izvor: MVP.rs, 23.Jun.2017, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler ide u Minesotu

Dobar posao za oba tima.

Tek što je počeo Draft, dogodio se prvi veliki trejd u NBA ligi. Čikago je u Minesotu poslao Džimija Batlera i prava na 16. pika, u zamenu za Krisa Dana, Zeka Levina i prava na sedmog pika.

Čini se da su ovim trejdom Bulsi napravili dobru osnovu za rebilding. U zamenu za prvu zvezdu tima su dobili dva talentovana košarkaša na spoljnim pozicijama i prava da biraju sa sedme pozicije na ovogodišnjem Draftu, odnosno šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da pokupe još jednog igrača pred kojim je svetla budućnost.

Sa druge strane, Minesota bi trebalo da napravi korak napred i sa Batlerom konačno napadne plasman u plej of. Vulvsi su u doigravanju poslednji put bili u sezoni 2003/04.

Batler je u prethodnoj sezoni beležio 23.9 poena, 6.2 skokova, 5.5 asistencija i 1.9 ukradenih lopti. On je bio 30. pik na Draftu 2011. godine, baš u vreme kada je Bulse vodio sadašnji trener Minesote, Tom Tibodo.

(foto: NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.