Barsa sa italijanskim šmekom?

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa sa italijanskim šmekom?

Dvojica igrača sa Apenina su na spisku Barse, jedan bi mogao da stigne na zimu.

Arijedo Brajda tražio ofanzivnog vezistu koji bi mogao da pruži priliku Luisu Enrikeu da promeni taktiku i zaigra sa dva napadača.

Barselona je obnovila interesovanje za Kandrevu, ali je najbolji igrač Lacija preskup, Juventusu je Lotito prošlog leta tražio 35 miliona za italijanskog reprezentativca.

Lakša meta je Domeniko Berardi, velika nada "kalća", momak koji igra za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sasuolo i koji je prošle godine kao pozajmljeni igrač Juventusa. Bila je aktuelna priča da će ove sezone obući dres "Stare dame", ali su se oni okrenuli strancima, a Berardi je prodat zeleno-crnima.

Juventus će moći da ga otkupi narednog leta za oko 15 miliona evra, ali videćemo može li Barselona da u januaru iznenadi sve i dovede talentovanog momka koji može da igra na više pozicija u napadu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.