Barsa odlučila - Ovo je prvo letnje pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa odlučila - Ovo je prvo letnje pojačanje!

Posle nedeljne utakmice, čelnici katalonskog kluba više nemaju dilemu.

Denis Suarez je odigrao spektakularnu utakmicu u dresu Viljareala protiv ''svoje'' Barselone koja se uverila da treba da iskoristi pravo preče kupovine.

Viljareal je prekinuo niz pobeda Barselone i posle 0:2 stigao do velikih 2:2 najviše zahvaljujući 22-godišnjem Suarezu, koji je bio glavni akter u akciji kod prvog gola.

Denis Suarez je letos prešao u Viljareal uz mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se vrati u Barselonu koja ima pravo preče kupovine, odnosno da ga ponovo dovede u svoje redove za tri miliona evra.

Suarez igra sezonu iz snova, standardni je prvotimac Viljareala i jedan od najboljih igrača.

U Barseloni veruju da je pred njim svetla budućnost i da je spreman da igra na najvišem mogućem nivou zajedno sa Mesijem, Inijestom i drugovima.

Plan je sledeći - Suarez stiže odmah na početku letnjeg prelaznog roka i imaće letnje pripreme da se uigra i dokaže da je spreman za bordo-plavi dres.

Inače, Denis Suarez je u više navrata javno govorio da mu je oduvek bio san da zaigra u prvom timu Barselone.

Kada je 2013. godine stigao u Barselonu iz Mančester sitija, imao je priliku da igra samo u Barseloni B, a kasnije je igrao na pozajmici u Sevilji, pre nego što je prešao u Viljareal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa aktivirala prvo pojačanje za narednu sezonu: Morao je da im stane na rep, da bi ga pozvali...

Izvor: MozzartSport.com, 22.Mar.2016, 00:15

Za samo 3.000.000 evra, Barsa dobija igrača koji vredi pet puta više..Koliko je Barselona jak tim i koliko je (ne)moguća misija postati pojačanje te galaktičke ekipe, možda je najbolji primer Denis Suarez. Plejmejker Viljareala već godinama čeka pravu priliku koja će mu se ispuniti od naredne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.