Bak: Čelsi neće povući tužbu

Izvor: B92, 13.Nov.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bak: Čelsi neće povući tužbu

Predsednik Čelsija Brus Bak izjavio je da njegov klub nema drugog izbora nego da ostane pri tužbi protiv sudije Marka Klatenburga zbog uvreda na rasnoj osnovi.

Bak je naveo da je tri puta pitao svoje igrače da nisu možda čuli da je Klatenburg rekao "Majkl", umesto "Manki" i da je sva tri puta odgovor bio ovaj drugi.

Igrači koje je Klatenburg navodno uvredio na rasnoj osnovi su Džon Obi Mikel i Ramires.

Klarenburg je pod istragom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fudbalske asocijacije Engleske, ali i policije, posle optužbe čelnika Čelsija da je na meču sa Mančester Junajtedom (2:3), uvredio Džona Obija Mikela koristeći "neprikladni rečnik".

Istovremeno, Klatenburg je optužen za vređanje na rasnoj osnovi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bak: Igrači čuli da je Klatenburg vređao Mikela

Izvor: Press, 13.Nov.2012

Predsednik Čelsija Brus Bak izjavio je da njegov klub nema drugog izbora nego da ostane pri tužbi protiv sudije Marka Klatenburga zbog uvreda na rasnoj osnovi..Bak je naveo da je tri puta pitao svoje igrače da nisu možda čuli da je Klatenburg rekao "Majkl", umesto "Manki" i da je sva tri puta odgovor...

Nastavak na Press...

Policija: Klatenburg nije kriv

Izvor: Sportal.rs, 14.Nov.2012, 15:07

Čelnici Čelsija su nakon meča sa Mačester junajtedom podneli tužbu protiv sudije Marka Klatenburga zbog vređanja Džona Obija Mikela na rasnoj osnovi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.