Bajern peticom do finala Kupa

Izvor: B92, 16.Apr.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern 'peticom' do finala Kupa

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u finale Kupa Nemačke, pošto su deklasirali drugoligaša Kajzerslautern sa 5:1.

Na poluvremenu su Bavarci vodili 2:0 - prvi gol postigao je Bastijan Švajnštajger, dete Bajerna, u 23. minutu, a devet minuta kasnije Toni Kros duplirao je prednost i pokazao zašto Gvardiola toliko želi da ga zadrži u timu.

Tomas Miler je sa bele tačke u 50. minutu rešio sve dileme u vezi sa pobednikom, Coler je deset minuta kasnije dao jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol za goste, a do kraja su pobedu Bajerna potvrdili Mario Mandžukić u 78. minutu i Mario Gece u nadoknadi vremena.

U borbi za trofej Bajern će se sastati sa Borusijom Dortmund, koja je eliminisala Volfsburg. Tim iz Dortmunda boriće se za četvrti trofej nacionalnog kupa u istoriji, a Bajern je to takmičenje osvajao već 16 puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern 'peticom' do finala Kupa

Izvor: B92, 16.Apr.2014

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u finale Kupa Nemačke, pošto su deklasirali drugoligaša Kajzerslautern sa 5:1...Na poluvremenu su Bavarci vodili 2:0 - prvi gol postigao je Bastijan Švajnštajger, dete Bajerna, u 23. minutu, a devet minuta kasnije Toni Kros duplirao je prednost i pokazao...

Nastavak na B92...

Bajern petardom savladao Kajzerslautern i zakazao finale sa Milionerima (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 00:37

Bajern je lako i ubedljivo nadigrao Kajzerslautern u polufinalu Kupa Nemačke.. (FOTO: AP). Branilac trofeja je golovima Švajnštajgera, Krosa, Milera, Mandžukića i Gecea obezbedio finale i duel sa Borusijom iz Dortmunda. Nema sumnje da će to biti prava poslastica.. Bayern München 5-1 Kaiserslautern...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.