Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA: Marković sa 25 metara načeo mrežu Mladosti! (VIDEO)

Iako je trener Zoran Milinković izveo kombinovani sastav, fudbaleri Partizana poveli su protiv ekipe Mladosti iz Lučana već u 12. minutu golom Saše Markovića.  

Nakon akcije po levoj strani i izbijene lopte, Marković se našao na pravom mestu i snažnim udarcem sa 25 metara načeo mrežu gostiju.  

hotsport.rs
The post BOMBA: Marković sa 25 metara načeo mrežu Mladosti! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol Saše Markovića sa 25 metara

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015

. The post Gol Saše Markovića sa 25 metara appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...

(VIDEO) GOL SA 25 METARA: Pogledajte bombu Saše Markovića za vođstvo Partizana

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015

Vezista Partizana "načeo" Lučance u 18. minutu prelepim golom..Fudbaler Partizana Saša Marković dobio je šansu od trenera Zorana Milinkovića da zaigra od starta utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana i odužio mu se najbolji mogući način...Marković je u 18. minutu opalio loptu sa 25 metara,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.