Arijana Grande i Kalvin Heris nastupaju na VN Singapura

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arijana Grande i Kalvin Heris nastupaju na VN Singapura

Velike pop zvezde Arijana Grande i Kalvin Heris uveličaće ovogodišnju formulu 1 trku u Singapuru.

  Singapur je tokom 10 godina održavanja trke postao jedna od najspektakularnijih F1 destinacija, pre svega zbog noćne trke i ogromne posete.

Čini se da je ovo indirektan znak da Singapur nije uopasnosti da izgubi trku, kao što će se desiti Maleziji, možda Kini, a možda i Velikoj Britaniji.

Ako želite da prisustvujete trodnevnom takmičenju i svim koncertima, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << karte kreću od 500 dolara. Takođe, najavljuju se popularne grupe kao "Chainsmokers" i "One Republic", ali oni još nisu potvrdili učešće.

Trka je na programu 17. septembra i naravno, gledaćete je na Sport Klubu.

☆ F1 Formula 1 2017 Singapore GP Grandstand (Saturday) Tickets - Ariana Grande ☆ https://t.co/ewOLCOoqlCpic.twitter.com/m7kmjrBJls

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.