Ana Ivanović proslavila PRVI MILION! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović proslavila PRVI MILION! (foto)

Malo li je?

Iako je zbog povrede morala već da okonča tekuću sezonu, popularnost Ane Ivanović i dalje ne jenjava.

Naprotiv, Ana ima sve više fanova, o čemu svedoči i današnja informacija kojom se srpska teniserka pohvalila na Tviteru.

Naime, Ivanovićeva je potvrdila da je dostigla impozantnu brojku od milion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži i svima njima zahvalila na podršci svih ovih godina.

I to je, valjda, neki uspeh u današnje vreme...

I woke up to 1 million of you following my journey on here!  Thank you for sticking with me!! 😎✌🏻️😘 pic.twitter.com/24JsGdCjh3

Ana Ivanovic (@AnaIvanovic) September 28, 2016
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović ima lep razlog da se ovako smeje! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016

Foto: Tanjug/AP..Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ima dosta slobodnog vremena, s obzirom da zbog povrede neće igrati do kraja godine...Ivanović, od nedavno Švajnštajger, podelila je sa pratiocima na Tviteru zadovoljstvo, jer je njen profil "stigao" do brojke od milion pratilaca...- Probudila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.