Alonso: Baku bilo mesto za pobedu Meklarena

Izvor: B92, 27.Jun.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso: Baku bilo mesto za pobedu Meklarena

Vozač Meklarena Fernando Alonso smatra da je njegov tim propustio idalnu šansu da pobedi, u Bakuu ali je ipak zadovoljan i prvim bodovima u sezoni.

Španac je osmu trku sezone završio na osmoj poziciji i doneo prva dva boda Meklarenu, iako je zbog sedme promene Hondinog motora u sezoni krenuo sa začelja Velike nagrade Azerbejdžana u nedelju.

"Trka je bila takva da smo je u nekim drugim okolnostima mogli osvojili ili doći bar do podijuma. Bio sam uz Rikarda kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prvi put izašao "sejfti kar", Hamilton je izgubio vođstvo, Fetel dobio kaznu, dve Fors Indije ispale, Raikonen se povukao, pa si automatski na prve dve-tri pozicije. Trebalo je da se borimo za pobedu, ali nažalost nismo u takvoj poziciji. Ali i osvajanje dva boda u Bakuu je nešto za šta nismo mislili da je moguće. Nismo očekivali prve bodove u sezoni ovde, pa su dobrodošli", rekao je Alonso.

Naredna trka Formule 1 vozi se 9. jula na Red Bul Ringu za Veliku nagradu Austrije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vesti iz Formule 1

Izvor: AutoBlog, 27.Jun.2017

Alonso: Meklaren je trebalo da pobedi u Bakuu Vozač Meklarena smatra da je Velika nagrada Azerbejdžana tip trke na kojoj bi njegov tim trebalo da pobeđuje. Ovo je pomalo iznenađujući stav s obzirom da Španac nije imao nijedan bod pred trku u Bakuu, te da se Meklaren od starta sezone muči sa...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.