Al Vahde ubedljivo do četvrtfinala

Izvor: B92, 08.Dec.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Vahde ubedljivo do četvrtfinala

Fudbaleri Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pobedili su u Abu Dabiju ekipu Hekari junajted iz Papue Nove Gvineje sa 3:0.

Ovom pobedom Al Vahde je obezbedio plasman u četvrtfinale Svetskog klupskog prvenstva.

Al Vahda je povela preko brazilskog internacionalca Uga u 40. minutu, četiri minuta kasnije na 2:0 povisio je njegov zemljak Fernando Bajano, a konačan rezultat postavio je Abdulrahim DŽuma u 71. minutu.

U četvrtfinalu Al >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vahda će igrati protiv pobednika azijske Lige šampiona Seongnama iz Južne Koreje.

Na turniru još učestvuju meksička Pačuka, brazilski Internasional, Mazembe iz Konga i italijanski Inter koji se direktno plasirao u polufinale.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo svetsko prvenstvo za klubove

Izvor: RTV Pink, 08.Dec.2010

Ubedljiva pobeda Al Vahde za plasman u četvrtfinale . . . Fudbaleri Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pobedili su danas u Abu Dabiju ekipu Hekari junajted iz Papue Nove Gvineje sa 3:0 i plasirali se u četvrtfinale Svetskog klupskog prvenstva. .

Nastavak na RTV Pink...

Al Vahda u četvrtfinalu klupskog prvenstva sveta (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Dec.2010, 16:45

Šampion Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Vahda plasirao se u četvrtfinale klupskog prvenstva sveta u fudbalu, pošto je u kvalifikacionoj utakmici u Abu Dabiju pobedio prvaka zone za Okeaniju Hekari Junajted iz Papua Nove Gvineje rezultatom 3:0 (2:0). Prestavnici domaćina do pobede

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Al Vahda u četvrtfinalu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010

Šampion Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Vahda plasirao se u četvrtfinale klupskog prvenstva sveta u fudbalu, pošto je u kvalifikacionoj utakmici u Abu Dabiju pobedio prvaka zone za Okeaniju Hekari Junajted iz Papua Nove Gvineje sa 3:0 (2:0).. Prestavnici domaćina do pobede su došli pogocima Uga...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.