Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO GARSIJA DOBIJE OTKAZ: Spaleti prvi pik Rome

Uprava rome danas će odlučivati o daljoj sudbini trenera Rudija Garsije čijim radom navijači nisu zadovoljni i već nedeljama zahtevaju smenu na klupi.

Kako prenosi Skaj Sport Italija prvi izbor za Garsijinog naslednika, ukoliko Francuz bude otpušten, je bivši selektor “azura” Lučano Spaleti, a odmah iza njega pozicionirani su Marselo Bijelsa i Horhe Sampaoli.
Roma je posle 19 odigranih kola odnosno polovine prvenstva na petom mestu tabele Serije A sa sedam poena manje u odnosu na lidera – Napoli.
Spaleti je trenirao Romu u periodu od 2005. do 2009. godine i doneo je “vučici” dva Kupa i jedan Superkup Italije.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sampaoli: Ne preuzimam Romu

Izvor: B92, 12.Jan.2016, 00:16

Selektor Čilea Horhe Sampaoli demantovao je glasine da bi mogao da preuzme Romu...Zvanično treći najbolji trener na svetu se pominje kao potencijalni naslednik Rudija Garsije...Roma igra loše ove sezone, tek je peta na tabeli sa 34 boda iz 19 kola, a zaostaje sedam za liderom Napolijem..."Roma je...

Nastavak na B92...

Kraj za Garsiju, Roma od danas ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016

Francuz praktično smenjen, tokom dana stiže novi "mister" i sigurno da će među navijačima Rome izazvati euforiju!..Rudi Garsija ipak neće preživeti loše rezultate u poslednjih par meseci, iako je danas u Trigoriji, do popodneva će biti smenjen...Naime, Francuz je platio ceh velikih, često i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.