ABA: I Cedevita pregazila Moraču

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: I Cedevita pregazila Moraču

Košarkaši Cedevite revanširali su se Budućnosti za poraz na startu ABA lige pošto su u meču 14. kola trijiumfovali u Podgorici sa 86:84 (16:24, 31:26, 19:19, 20:15).

Domaći tim je vodio gotovo tokom celog meča, ali je u završnici došlo do preokreta kada je tim iz Zagreba serijom 7:0 od zaostatka došao do četiri poena viška.

Najbolji su bili Šurna sa 17 te Džejms i Boutrajt sa po 16 poena, dok su u domaćem timu u napadu bili raspoloženi Vilijams sa 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Džejms i Gordić sa po 15 poena. Budućnost sada ima isti skor kao Cedevita (10/4), ali bolji međusbni skor jer je trijumfovala sa 10 poena razlike u Zagrebu.

Ranije tokom dana Olimpija je savladala Mega Leks sa 82:69 nanevši 10. poraz timu iz Sremske Mitrovice koji sada ima identičan skor kao Mornar, FMP, Karpoš Sokoli i MZT.

U pobedničkom timu bolji od ostalih bili su Janković sa 19 i Hrovat sa 17 poena, a na drugoj strani samo Čančar sa 22 poena bio je veća opasnost u napadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomas rešio derbi u Morači

Izvor: B92, 18.Dec.2016

Košarkaši Cedevite pobedili su Budućnost u Podgorici sa 86:84 u derbiju 14. kola ABA lige...Dramatičan duel u ’Morač’ odlučio je Marko Tomas koji je 4,8 sekundi pre kraja pogodio za konačan rezultat...Na drugoj strani je Džejms pokušao da izbori produžetak, ali je promašio iz teške pozicije...

Nastavak na B92...

Tomas utišao Moraču, Budućnost u krizi - Partizan sam na drugom mestu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2016

Podgoričani sada imaju pet vezanih poraza u svim takmičenjima..Košarkaši Cedevite produbili su krizu podgoričke Budućnosti, pošto su u hali Morača slavili sa 86:84 u derbi utakmici 14. kola Jadranske lige. Pored Sokića, najveću korist od ovakvog ishoda ima Partizan koji je sada ostao usamljen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.