17 Lacijala uhapšeno u Varšavi

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

17 Lacijala uhapšeno u Varšavi

Poljska policija saopštila je da je u Varšavi uhapsila 17 navijača Lacija zbog posedovanja hladnog oružja.

Varšavska Legija od 19 časova dočekuje Lacio u utakmici petog kola grupe J Lige Evrope.

U saopštenju se navodi da su kod uhapšenih navijača nađeni noževi, preneli su italijanski mediji.

Utakmici će prisustvovati oko 700 navijača gostujućeg tima.

Lacio je drugi na tabeli grupe J sa osam osvojenih poena, a Legija je četvrta bez bodova. Poljski klub, inače, od početka sezone u Ligi Evrope nije postigao nijedna gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

17 Lacijala uhapšeno u Varšavi

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Poljska policija saopštila je da je u Varšavi uhapsila 17 navijača Lacija zbog posedovanja hladnog oružja...Varšavska Legija od 19 časova dočekuje Lacio u utakmici petog kola grupe J Lige Evrope...U saopštenju se navodi da su kod uhapšenih navijača nađeni noževi, preneli su italijanski mediji...Utakmici...

Nastavak na B92...

Neredi na ulicama Varšave, masovno hapšenje navijača Lacija

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2013

Fudbaleri Lacija pobedili su Legiju u utakmici Lige Evrope, a tamošnja policija uhapsila je čak 120 navijača rimskog tima. Kako prenosi Beta, policija u Varšavi je reagovala na napade huligana koji su bacali kamenice i flaše na policijska vozila u centru grada.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.