Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Dec.2009, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"YouTube" planira da uvede plaćanje pretplata

Popularni sajt za razmenu video sadržaja "YouTube" planira da uvede plaćanje pretplata za odredjene usluge, kako bi podstakao medijske kompanije da mu dodeljuju licence za TV emisije ili novije filmove u integralnoj verziji, izjavio je jedan od rukovodilaca "YouTube"-a Dejvid Jun (na slici).

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Jutjub" planira da uvede plaćanje pretplata

Izvor: S media, 17.Dec.2009

Popularni sajt za razmenu video sadržaja "Jutjub" planira da uvede plaćanje pretplata za odredjene usluge, kako bi podstakao medijske kompanije da mu dodeljuju licence za TV emisije ili novije filmove u integralnoj verziji, izjavio je jedan od rukovodilaca "Jutjuba" Dejvid Jun. ..Paralelno sa kratkim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.