RG - Nadal napreduje po planu!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Nadal napreduje po planu!

''Kralj šljake'' i dugogodišnji branilac trofeja na Rolan Garosu nastavio je u svom stilu u Parizu.

Najbolji španski teniser Rafael Nadal danas je ostvario još jednu ubedljivu pobedu na ovogodišnjem Rolan Garosu i izborio plasman u treće kolo drugog Gren Slema sezone.

Nadalov današnji rival bio je njegov zemljak Nikolas Almagro, ali pitanje pobednika se gotovo nije ni postavljalo - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 3:0 za Nadala, po setovima 6:4, 6:3 i 6:1.

U prvom setu presudan je bio Nadalov brejk u trećem gemu, a kako je meč odmicao, Almagro je pružao sve slabiji otpor, pa je Nadal rutinski završio posao posle dva sata i 22 minuta na terenu.

U šesnaestini finala, Nadal će se sastati sa ruskim teniserom Andrejom Kuznjecovim, koji je u drugom kolu eliminisao Austrijanca Jirgena Melcera sa 3-1 u setovima.

Podsetimo, ukoliko sve bude prema očekivanjima, već u četvrtfinalu bismo mogli da gledamo dvoboj Nadala i Novaka Đokovića.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.