VUČIĆ: ODLAZAK VLASTI ČIST ĆAR ZA GRAĐANE

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: ODLAZAK VLASTI ČIST ĆAR ZA GRAĐANE

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je vlast da raspiše izbore jer je za građane svaki dan aktuelne vlasti manje "čist ćar" i omogućava brži obračun sa korupcijom i kriminalom.

"Vlast ništa drugo i ne radi osim što se bavi prljavom kampanjom protiv SNS-a. Imamo posla sa lažovima najgoreg tipa, ali narod im se otrgao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kontroli. Bolje da raspišu izbore jer su građanima potrebne promene", rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je naveo da vlast strogo krije podatak da je iz Srbije od 2000. godine do 2012. godine otišlo duplo više mladih obrazovanih ljudi nego od 1990. godine do 2000. godine i da je to zemlju koštalo 10 milijardi evra, dok su istovremeno "čelnici režima sve bogatiji".

Vučić je, povodom najavljene posete delegacije SNS Vukovaru, rekao da SNS "nije ni užasnut ni ogorčen, nego se smeje" kampanji vlasti protiv te stranke, "koju vodi sa hrvatskim braniteljima i Srpskom radikalnom strankom".

Naveo je da SNS nikada neće reći da hrvatska akcija "Oluja" 1995. nije bila najveći zločin i da nikada neće zaboraviti ni Jasenovac.

"Nećemo zaboraviti ni ono za šta smo mi krivi i odgovorni, ali nam ne pada na pamet da se, kao što to čini režim u Srbiji, ulizujemo onima koji su proterali 400.000 Srba sa ognjišta i da im se pravdamo i izvinjavamo zato što su proterali naš narod", rekao je Vučić.

Vučić je, povodom hapšenja osumnjičenih za zloupotrebe u Kolubari, rekao da je direktor Kolubare Nebojša Ćeran "istaknuti mafijaš", ali da vlast za to baš briga, nego joj je samo važno da pohapsi sve kadrove Demokratske stranke Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dan manje bez ove vlasti čist ćar"

Izvor: B92, 25.Nov.2011

Beograd -- SNS pozvala vlast da raspiše izbore jer je za građane svaki dan aktuelne vlasti manje "čist ćar" i omogućava brži obračun sa korupcijom i kriminalom..."Vlast ništa drugo i ne radi osim što se bavi prljavom kampanjom protiv SNS-a. Bolje da raspišu izbore jer su građanima potrebne...

Nastavak na B92...

Vučić: Odlazak vlasti što pre čist ćar za građane

Izvor: Blic, 25.Nov.2011

Srpska napredna stranka pozvala je danas vlast da raspiše izbore jer je za građane svaki dan aktuelne vlasti manje "čist ćar" i omogućava brži obračun sa korupcijom i kriminalom..."Vlast ništa drugo i ne radi osim što se bavi prljavom kampanjom protiv SNS-a. Imamo posla sa lažovima najgoreg...

Nastavak na Blic...

Vučić: Odlazak vlasti čist ćar za građane

Izvor: Glas javnosti, 26.Nov.2011, 07:11

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je vlast da raspiše izbore jer je za građane svaki dan aktuelne vlasti manje "čist ćar" i omogućava brži obračun sa korupcijom i kriminalom..."Vlast ništa drugo i ne radi osim što se bavi prljavom kampanjom protiv SNS-a. Imamo posla sa lažovima...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.