Vučić: Odlazak vlasti što pre čist ćar za građane

Izvor: Blic, 25.Nov.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Odlazak vlasti što pre čist ćar za građane

Srpska napredna stranka pozvala je danas vlast da raspiše izbore jer je za građane svaki dan aktuelne vlasti manje "čist ćar" i omogućava brži obračun sa korupcijom i kriminalom.

"Vlast ništa drugo i ne radi osim što se bavi prljavom kampanjom protiv SNS-a. Imamo posla sa lažovima najgoreg tipa, ali narod im se otrgao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontroli. Bolje da raspišu izbore jer su građanima potrebne promene", rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je naveo da vlast strogo krije podatak da je iz Srbije od 2000. godine do 2012. godine otišlo duplo više mladih obrazovanih ljudi nego od 1990. godine do 2000. godine i da je to zemlju koštalo 10 milijardi evra, dok su istovremeno "čelnici režima sve bogatiji".

Vučić je, povodom najavljene posete delegacije SNS Vukovaru, rekao da SNS "nije ni užasnut ni ogorčen, nego se smeje" kampanji vlasti protiv te stranke "koju vodi sa hrvatskim braniteljima i Srpskom radikalnom strankom".

"Neka oni svi vode kampanju protiv nas u svim Djilasovim novinama i svim Djilasovim televizijama. Nema danas napada na nas u hrvatskim medijima, ali ima na udarnom dnevniku režimske televizije Srbije jer podržavamo koaliciju srpskih stranaka u Hrvatskoj i jer bismo posetili Vukovar", rekao je Vučić.

Povezane vesti: Aleksandar Vučić obećao metro Beograđanima Konuzin govorio na predizbornom skupu SNS u Nišu SNS zakupio TV stanicu do izbora Milovan Drecun u SNS Vučić: Što pre izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.