Izvor: B92, 14.Okt.2009, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija o napadu na Đorića

Varaždin -- Policija Varaždina je potvrdila da je napadnut direktor mlađih selekcija FSS Milovana Đorić uoči utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije.

Pre početka fudbalske utakmice u Varaždinu je napadnut 64-godišnji srpski državljanin, kaže se u saopštenju. Huligani stari 15 i 16 godina pokušali su da oštećenom skinu jaknu zato što je na njenoj poleđini bio natpis Serbia. U tome su ih sprečili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policajci i hrvatski državljanin, koji je tom prilikom povredio nogu, kaže se u izveštaju.

Policija koja je uhapsila napadače izvestila je da Đorić, koji je direktor mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, u napadu nije zadobio vidljive povrede.

Hrvatska premijerka, gradonačalnik Varaždina i poslanici hrvatskog Sabora osudili su danas govor mržnje na jučerašnjem susretu mladih reprezentacija dve zemlje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorić napadnut u Varaždinu

Izvor: Sportal.rs, 13.Okt.2009, 22:15

Uoči utakmice mladih fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije, u okviru kvalifikakcija za prvenstvo Evrope, u Varaždinu je napadnut predstavnik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preneli su hrvatski mediji.

Nastavak na Sportal.rs...

Đorić: Niko me nije tukao

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2009

BEOGRAD, 14. oktobra - Posle serije kontradiktornih informacija o incidentu u Varaždinu u kome je napadnut funkcioner Fudbalskog saveza Srbije Milovan Đorić pre početka utakmice mladih reprezentacija,  još nije jasno šta se zapravo dogodilo, a Đorić je na kraju izjavio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Policija i mediji izvestili o napadu na Đorića

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2009

Policijska uprava u Varaždinu u svom jutarnjem izveštaju potvrdila je pisanje hrvatskih medija o napadu više huligana na direktora mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije Milovana Đorića uoči jučerašnje utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Đorićeva varaždinska odiseja

Izvor: RTV Pink, 14.Okt.2009

Policija i mediji izvestili o napadu na Đorića. . . Policijska uprava u Varaždinu u svom jutrošnjem izveštaju potvrdila je pisanje hrvatskih medija o napadu više huligana na direktora mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije Milovana Đorića uoči jučerašnje utakmice mladih reprezentacija...

Nastavak na RTV Pink...

Napadnut Milovan Đorić

Izvor: TV Avala, 14.Okt.2009

Direktora mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije Milovana Đorića napala je danas posle podne u Varaždinu grupa Hrvata, javlja B92.

Nastavak na TV Avala...

U Varaždinu nisam ni ogreban

Izvor: Blic, 15.Okt.2009, 09:50

Nekoliko sati pre utakmice, u centru Varaždina na mene je nasrnulo osam do deset momaka i uz povike „Četniče, skidaj jaknu" pokušalo da mi je skine. Ne znam ni sam kako sam se otrgao i počeo da trčim dozivajući policiju. Sve se završilo dobro, nisam čak ni ogreban - kaže Milovan Đorić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.