Neću da dozvolim kampanju da su svi lopovi iz SPS

Izvor: Danas, 16.Sep.2012, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neću da dozvolim kampanju da su svi lopovi iz SPS

Kroz tekstove u štampi o nekim navodno kriminalnim aferama koje se tiču SPS želi se kriminalizacija socijalista, kako bi nas posvađali sa SNS. U svakoj partiji ima onih koji zloupotrebljavaju svoj položaj, ali oni iz SPS koji su možda vršili krivična dela i krali su amateri u odnosu na neke druge. Nemojte socijalistima da držite lekcije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić: Nisu svi lopovi iz SPS-a

Izvor: B92, 17.Sep.2012, 08:47

Beograd/ Preševo -- Kroz tekstove u štampi o nekim navodno kriminalnim aferama koje se tiču SPS želi se kriminalizacija socijalista, kako bi nas posvađali sa SNS, kaže Ivica Dačić...Predsednik vlade Srbije navodi za Danas da u svakoj partiji ima onih koji zloupotrebljavaju svoj položaj, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.